Ακολουθώντας τις ανάγκες του ελληνικού χώρου το 1978 ξεκίνησε την κατασκευή μηχανημάτων γυμναστικής σε επίπεδο εξοπλισμού γυμναστηρίων και σταδίων. Το 1980 παράλληλα με την κατασκευή ξεκίνησε και την εμπορία αθλητικών ειδών πραγματοποιώντας δικές της εισαγωγές από χώρες της Ευρώπης.

Το 1983 η εταιρεία άρχισε τη συνεργασία της με τους Δημόσιους Φορείς και παράλληλα επεκτάθηκε στην εισαγωγή και ειδών χιονοδρομίας δύο εκ των μεγαλυτέρων στον παγκόσμιο χώρο με αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα. Tο ίδιο έτος εισάγει εξοπλισμό ενόργανης γυμναστικής για τα δημόσια εθνικά γυμναστήρια.

Η ανοδική πορεία της 3Stars συνεχίζεται με εισαγωγές σε Εξοπλισμούς για όλα τα γηπέδα. Τοποθετεί και εμπορεύεται Αθλητικό Εξοπλισμό, Συνθετικούς χλοοτάπητες, Επιστρώσεις ταρτάν, Υλικά στίβου, Κερκίδες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Εξέδρες εκδηλώσεων, Ανυψωτικά μηχανήματα, Ξύλινα Αθλητικά δάπεδα, Στρώματα Πάλης, Judo, Karate.

Εξοπλίζει κλειστά γυμναστήρια και κολυμβητήρια. Εφαρμόζει σε αθλητικές εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων, Video wall-matrix, Καθίσματα αθλητικών χώρων.

Εμπορεύεται Μηχανήματα σωματικής διάπλασης, Καρδιοαναπνευστικά, Εξοπλισμούς Pilates, Yoga, Sauna, Υδρομασάζ-Solarium. Προμηθεύει και εμπορεύεται Παιδικές χαρές και δάπεδα ασφαλείας.

Αντιπροσωπεύει και εγκαθιστά Θόλους Κάλυψης Γηπέδων, Πλωτές εξέδρες-προβλήτες, Ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη, Ανυψωτικά συστήματα σκαφών, Φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης, Εξοπλισμούς παραλίας & Τέντες.

Διαθέτει Αστικό Εξοπλισμό Παγκάκια, Καλάθια Απορριμμάτων, Κολωνάκια, Φωτισμό, Ζαρντινιέρες, Κρήνες, Φράκτες, Ποδηλατοστάτες και άλλα.

Όλα αυτά τα χρόνια απόκτησε εμπειρία στον Αθλητικό Εξοπλισμό. Η συνεργασία της με τους δημόσιους φορείς κρατάει χρόνια. Η 3Stars φημίζεται για την συνεπεία στις παραδόσεις, την ποιότητα των προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της.

O Προϊστάμενος Διασφάλισης Ποιότητας τον οποίο έχει ορίσει η Διοίκηση της 3Stars Sport, έχει την αρμοδιότητα και δικαιοδοσία να επιβλέπει την υλοποίηση και την λειτουργία των ανωτέρω.

Το 2000 η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO9001:2015.
Έκτοτε η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO14001:2015 για την περιβαλλοντική διαχείριση, ISO26001:2010 για την διαχείριση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ISO37001:2016 για την καταπολέμηση της Δωροδοκίας και της Διαφθοράς, ISO39001:2012 για την διαχείριση της Οδικής ασφάλειας, ISO45001:2018 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και τέλος κατά ISO50001:2018 για την ενεργειακή διαχείριση.

Από την 1η Απριλίου 2013 η εταιρεία μας είναι επίσημος κατασκευαστής και προμηθευτής της Ι.Η.F Beach Handball για τις εστίες «3S BEACH HANDBALL GOAL I.H.F» και τον εξοπλισμό προστασίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει γραφεία άρτια εξοπλισμένα σε ηλεκτρονικό υλικό και διαθέτει κάθε άλλο υλικό για την σωστή λειτουργία της καθώς και υπαλλήλους με μακροχρόνια πείρα στο αντικείμενο μας, κατόχους ξένων γλωσσών, καθώς και συνεργάτη μεταφραστή. Επίσης η εταιρία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της.
Διαθέτει αυτοκίνητα μεταφοράς για τις ανάγκες διάθεσης των ειδών, μεγάλο αριθμό μηχανημάτων για την εφαρμογή και τοποθέτηση των υλικών καθώς και εργατοτεχνικό προσωπικό. Επίσης 2 αποθηκευτικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Αθήνα.
Η εταιρεία μας προσφέρει για όλα τα είδη την μεγαλύτερη χρονική ΕΓΓΥΗΣΗ από όλες τις εταιρίες της αγοράς, καθώς και service.
H Διοίκηση της 3Stars θεωρεί ότι η ορθή πολιτική ποιότητας είναι η βάση για την παροχή άμεσης και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

2013 I.H.F Official Producer