αθλητικα δαπεδα παρκε με πιστοποιηση fiba

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Ξύλινα Δάπεδα από την Γερμανική Haro. Η Haro εδρεύει στην Βαυαρία και παράγει εξειδικευμένα ξύλινα αθλητικά πατώματα. Χάρη στο συνδυασμό οικολογικής προσέγγισης και της συνεχούς επιδίωξης για βελτίωση, η εταιρεία έχει λάβει τα πιστοποιητικά DIN 18032, DIN 14904, ISO 9001, ISO 9014, ISO 14001  και ISO 50001. Αυτές οι πιστοποιήσεις αντανακλούν την ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερες από 8000 αθλητικές εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η Junckers είναι ένας απο τους κορυφαίους κατασκευαστές μασίφ ξύλινων δαπέδων στην Ευρώπη. Η εταιρεία έχει βαθιές ρίζες που ξεκινούν από την ίδρυσή της το 1930.

Στην Junckers, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ρόλο μας ως παγκόσμιος προμηθευτής ξύλινων δαπέδων. Η επιτυχία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ 2023 της FIBA ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για την εταιρεία μας και αισθανόμαστε ότι η συνεργασία μας με τη FIBA συνεχίζει να ευδοκιμεί καθώς παρέχουμε στους διεθνείς παίκτες γήπεδα μπάσκετ κορυφαίας ποιότητας.

Στο εργοστάσιο στη Δανία, μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων παρακολουθεί σχολαστικά την καθημερινή παραγωγή, παρέχοντας ασύγκριτες γνώσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα των ξύλινων δαπέδων και κατανοώντας τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιάσει κάθε έργο. Η στενή σύνδεση με την παραγωγή επιτρέπει στην Junckers να δημιουργεί λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών στους τομείς του αθλητισμού, του εμπορίου και της κατοικίας.