οργανα γυμναστικης εξωτερικων χωρων

Όργανα Γυμναστικής Εξωτερικών Χώρων από την 3Stars. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την προμήθεια, τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη οργάνων γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Η νέα τάση στον τρόπο ζωής των σύγχρονων ανθρώπων επιβάλει την καθημερινή άσκηση του. Στα πλαίσια μιας καλύτερης ζωής αλλά και ατομικής απόδοσης, ιδιωτικές εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες ακόμα και δημοτικοί φορείς, δημιουργούν υπαίθρια πάρκα με όργανα σωματικής διάπλασης, ανοικτά για ελεύθερη χρήση. Η 3Stars αντιπροσοπεύει στην Ελλάδα την Γερμανική Stilum και την Colmex Τσεχίας. Κατασκευαστές οργάνων γυμναστικής εξωτερικών από inox ατσάλι με απαράμιλη αντοχή στο χρόνο και προδιαγραφές που πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Εξοπλισμός υπαίθριων οργάνων γυμναστικής απο την Stillum. Η Stillum είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ελαστικής γρανούλας. Συνδυάζει την υψηλότερη ποιότητα ελαστικής γρανούλας με το ανοξείδωτο ατσάλι και την πολυτελή ξυλεία. Δημιουργεί πρωτότυπα και μοναδικής αισθητικής προϊόντα για πάρκα και εξωτερικούς χώρους. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, εξοπλισμοί παιδικής χαράς και όργανα γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Η σχεδιαστική της φιλοσοφία, θέτει νέα δεδομένα στην αγορά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η Cemer Playground Equipment, προσφέρει υπηρεσίες σε συνολική έκταση 50.000 m² με τους 300 υπαλλήλους της και την εμπειρία της εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα. Έχει επιτύχει να γίνει μια κορυφαία μάρκα παγκοσμίως από την ιδέα έως την παραγωγή στον τομέα του εξοπλισμού πόλης και των υλικών ενίσχυσης. Για μια υψηλής ποιότητας ζωή στην πόλη – παράγει παιδότοπους για παιδιά με την επωνυμία CMR PLAY και Parkfit Kent Ekipmanları, πάρκα περιπέτειας για νέους και ενήλικες με την επωνυμία CMR XTREME. Eξοπλισμό γυμναστικής για παιδιά, ενήλικες και άτομα με ειδικές ανάγκες με την επωνυμία CMR ACTIVE και εξοπλισμό πόλης με την επωνυμία CMR URBAN. Η Cemer ενεργεί σύμφωνα με το στόχο της για την αναζωογόνηση της κοινωνικής ζωής δημιουργώντας χώρους διασκέδασης και υγιεινής για τη νεολαία, τους ενήλικες και τους πολίτες με αναπηρία εκτός από τα παιδιά, μέσω προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί με βάση την ασφάλεια.

Επίσημη ιστοσελίδα

Εξοπλισμός παιδικής χαράς και εξωτερικών οργάνων άσκησης απο την BUGLO. Επιλέγοντας την BUGLO, αποκτάτε όχι μόνο ένα σύγχρονο προϊόν, αλλά και κατασκευασμένο στο υψηλότερο επίπεδο. Εγγυόμαστε επίσης δωρεάν ουσιαστική βοήθεια και τεχνική υποστήριξη από την αρχή της δημιουργίας της ιδέας και του σχεδιασμού της παιδικής χαράς, σε όλα τα στάδια υλοποίησης έως την έναρξη χρήσης και καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η παιδική ηλικία για κάθε άνθρωπο. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία BUGLO, η πρωταρχική λειτουργία της παιδικής χαράς είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να παίζουν με κίνηση και άσκηση η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή τους. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων BUGLO είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής της Colmex Τσεχίας. Η Colmex ιδρύθηκε το 2010 και ειδικεύεται στην παραγωγή οργάνων γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται με γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή ενάντια σε βανδαλισμούς και τη χρηστικότητα για όλες τις ηλικίες. Ο εξοπλισμός μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, από πάρκα και κέντρα αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι οποιονδήποτε δημόσιο χώρο. Η εταιρεία προωθεί ενεργά έναν υγιέστερο, σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της είναι όργανα εκγύμνασης και φυσιοθεραπείας και παράγονται σε πολλές παραλλαγές για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Εξοπλισμός υπαίθριων οργάνων γυμναστικής από την Benito Ισπανίας. Η Benito είναι παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό υπαίθριων οργάνων γυμναστικής. Με πωλήσεις σε πάνω από 50 χώρες. Η εταιρεία διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό ως την κατασκευή και διαθέτει πάνω από 6000 αντικείμενα στην γκάμα της. Μαζί με την πιστοποίηση της με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, όλα τα προϊόντα της είναι περαιτέρω πιστοποιημένα και εγκεκριμένα.