καλυψεισ αθλητικων χωρων / θολοι ξυλινησ δομησησ

Η DBS engineering είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη στην κατασκευή θόλων αέρα και θόλων ξύλιμης δόμησης για κάλυψη αθλητικών χώρων. Η εταιρεία λειτουργεί με επιτυχία για περισσότερα από 10 χρόνια και έχει περισσότερους από 1.000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσει και ερευνά διαρκώς νέες ιδέες και αυτό είναι που τους καθιστά ενας απο τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους προμηθευτές αεροθαλάμων και ξύλινων κατασκευών στον κόσμο σήμερα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Οι Θόλοι Ξύλινης Δόμησης διαμορφώνονται από πρωτογενείς ξύλινες καμάρες που διατρέχουν ομοιόμορφα το μήκος της εγκατάστασης. Αυτές οι πρωτογενείς καμάρες αποτελούνται από πολλαπλά διασυνδεδεμένα ξύλινα κομμάτια, σταθερά στερεωμένα με χαλύβδινους συνδετήρες. Αυτές οι καμάρες χρησιμεύουν ως δομική ραχοκοκαλιά, υποστηρίζοντας τα πάνελ ή τη μεμβράνη που περιβάλλει ολόκληρο το οικοδόμημα. Ολόκληρη η δομή στερεώνεται με ασφάλεια σε θεμέλιο από σκυρόδεμα.

Οι Θόλοι Ξύλινης Δόμησης διαθέτουν διακριτικά χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικούς στη φωτιά. Τα ξύλινα στοιχεία είναι σφυρηλατημένα από εξαιρετικά ανθεκτικό ξύλο, ενώ όλα τα χαλύβδινα στοιχεία υποβάλλονται σε διαδικασία γαλβανισμού εν θερμώ, εξασφαλίζοντας διαρκή προστασία από τη διάβρωση.