αθλητικα δαπεδα / συνθετικοι χλοοταπητεσ προδιαγραφων fifa

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Η Mondo αναπτύσσει, σχεδιάζει και παράγει καινοτόμους συνθετικούς χλοοτάπητες. Δυνατότητα χρήσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της εντατικής χρήσης, εύκολη συντήρηση και βελτιστοποίηση του κόστους. Αυτό καθιστά τα συστήματα τεχνητού χλοοτάπητα Mondo ιδανικά για γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα padel και γήπεδα ποδοσφαίρου πέντε πλευρών.

Επίσημη ιστοσελίδα
Κατάλογος προϊόντων

Τεχνητός Χλοοτάπητας από την Τσεχία και την εταιρία Juta. Η Juta είναι μια εταιρεία παραγωγής συνθετικού χλοοτάπητα που ενσωματώνει κάθετη παραγωγή. Ιδρύθηκε το 1946 και είναι απο τους ηγέτες στην αγορά, ενώ βελτιώνει και πιστοποιεί συνεχώς τα προϊόντα της. Τα υψηλά επίπεδα ποιότητας που επιδιώκει, εκτείνονται και στους συνεργάτες της, καλύπτοντας την παραγωγή και ποιότητα του προϊόντος αλλά και την εγκατάσταση του. Η Juta είναι επίσημος συνεργάτης του FIFA Quality Programme for Football Turf. Παράλληλα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001, εξασφαλίζοντας την παραγωγή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων.

Επίσημη ιστοσελίδα
Κατάλογος προϊόντων

Η Condor Grass παράγει τεχνητό χλοοτάπητα για διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, αναψυχή και αθλητισμό. Με εμπειρία δεκαετιών, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην αγορά τοπίου και παρέχει ένα ολλανδικό προϊόν ποιότητας σε διεθνώς ανταγωνιστικές τιμές. Η Condor Grass Sport συνεργάζεται με (πρώην) παίκτες κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων τεχνητού χλοοτάπητα. Συνεργαζόμενοι στενά με τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε ότι εγκαθίσταται ένα γήπεδο τεχνητού χλοοτάπητα που ανταποκρίνεται στις αθλητικές απαιτήσεις τους καθώς και στην προβλεπόμενη χρήση.