Εξοπλισμος γηπεδων και αθληματων / ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Καθίσματα κερκίδας και σταδίων από την MONDO με πιστοποίηση UEFA. Η MONDO σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα καθισμάτων τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους αθλητικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων. Η σειρά Mondo περιλαμβάνει μονομπλόκ και αναδιπλούμενα καθίσματα, καθώς και σταθερές αφαιρούμενες και τηλεσκοπικές βάσεις.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

Πλαστικά Καθίσματα Σταδίων της Ιταλικής Omsi με πιστοποίηση UEFA. Η Omsi ιδρύεται το 1961 στη βιομηχανική περιοχή της Μπολόνια. Eιδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή καθισμάτων πολυπροπυλενίου και νάιλον για αθλητικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιταλική και ευρωπαϊκή αγορά. Tα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται σε 4 ηπείρους. Χάρη στη χρήση τεχνολογίας αιχμής, η εταιρεία μπορεί να παρέχει τεχνικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Καθίσματα Σταδίων Θεάτρων της Ιταλικής Lino Sonego. Η Lino Sonego ιδρύθηκε το 1950. Από τότε εξελίσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας, πολυτελή καθίσματα. Ιδανικά για χρήση σε στάδια, αίθουσες μουσικής, κινηματογράφους, αμφιθέατρα. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό, το ποιοτικό φινίρισμα και τη στιβαρή κατασκευή τους. Προσφέροντας ευκολία στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, τα καθίσματα της Lino Sonego βρίσκονται σήμερα σε μερικές από τις πιο διάσημες τοποθεσίες στον κόσμο. Θα τα βρείτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το στάδιο της Γιουβέντους στο Τορίνο, το Διεθνές Στάδιο του Μπαχρέιν και το στάδιο Lizhniki στη Μόσχα και σε άλλα 200 γήπεδα.