ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΑΛΗ

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

Η 3Stars αντιπροσωπεύει τους οίκους  Trocellen Ιταλίας (Furukawa group) και της Γαλλικής O’Jump by Gymnova Group με παγκόσμιες προδιαγραφές IJF, ITF, WKF, WT και άλλων.

Τα στρώματα πάλης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για προπόνηση και αγώνες είναι διαθέσιμα σε διάφορες εκδόσεις για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τόσο των αθλητικών ενώσεων όσο και των σχολικών ιδρυμάτων. Τα προπονητικά μας στρώματα πάλης έχουν σήμανση αγωνιστικού τύπου, έτσι ώστε οι παλαιστές να μπορούν να προπονούνται σε πραγματικές συνθήκες. Έχοντας μία ή περισσότερες ζώνες πάλης, τα στρώματα πάλης O’Jump by Gymnova Group είναι ευέλικτα και σας επιτρέπουν να διαφοροποιείτε τις προπονήσεις σας. Χάρη στα προπονητικά στρώματα πάλης O’Jump by Gymnova Group, είναι δυνατό να υπάρχουν πολλές ζώνες πάλης και αυτό μειώνει τον χρόνο αναμονής μεταξύ των αγώνων σε προπονήσεις.

Δάπεδα Τατάμι Πολεμικών Τεχνών της Ιταλικής Trocellen. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην ποιότητα και συμμόρφωση των προϊόντων της. Διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας για όλα τα εργοστάσια παραγωγής της παγκοσμίως. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία πιστοποιείται με ISO 9001:2015 και ISO 14001:2018. Η εταιρεία δίνει έμφαση στη συμμόρφωση, την ποιότητα και το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της.