αθλητικα δαπεδα / συνθετικοι χλοοταπητεσ προδιαγραφων fifa

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα
Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα
Κατάλογος προϊόντων

Η Mondo αναπτύσσει, σχεδιάζει και παράγει αθλητικά δάπεδα και εξοπλισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων(indoor -outdoor). Επίσης κατασκευάζει εξοπλισμό στίβου, καθίσματα σταδίου και συνθετικούς χλοοτάπητες. Η Mondo είναι επίσημος προμηθευτής των τελευταίων 12 Ολυμπιακών αγώνων. Από το Μόντρεαλ του 1976, έως και το Τόκιο του 2020. Κάθε χρόνο, 150.000 αθλητές αγωνίζονται και προπονούνται σε προϊόντα της Mondo. Δεκάδες ρεκόρ κάθε χρόνο καταρρίπτονται με χρήση των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας.

Τεχνητός Χλοοτάπητας από την Τσεχία και την εταιρία Juta. Η Juta είναι μια εταιρεία παραγωγής συνθετικού χλοοτάπητα που ενσωματώνει κάθετη παραγωγή. Ιδρύθηκε το 1946 και είναι ηγέτης στην αγορά, ενώ βελτιώνει και πιστοποιεί συνεχώς τα προϊόντα της. Τα υψηλά επίπεδα ποιότητας που επιδιώκει, εκτείνονται και στους συνεργάτες της, καλύπτοντας την παραγωγή και ποιότητα του προϊόντος αλλά και την εγκατάσταση του. Η Juta είναι επίσημος συνεργάτης του FIFA Quality Programme for Football Turf. Παράλληλα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 45001, εξασφαλίζοντας την παραγωγή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων.

Συνθετικός Χλοοτάπητας από την Ιταλική Italgreen. Ιδρύθηκε το 1983 και κατασκευάζει πολλών ειδών συνθετικούς χλοοτάπητες. Η έρευνα, η ποιότητα και η πρωτοπορία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που για πάνω από 30 χρόνια έχουν ανάγει την Italgreen σε ηγέτη στην αγορά συνθετικού χλοοτάπητα. Αποτελώντας σημείο αναφοράς ποιότητας για αθλητικές ομοσπονδίες, επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, η εταιρεία παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους πελάτες, από την παραγωγή μέχρι την εγκατάσταση του χλοοτάπητα. Από το 2000 η Italgreen είναι περήφανα πιστοποιημένη με ISO-9001 και διατηρεί πιστοποιήσεις από FIFA, LND, Labosport, SGS, και QS.