ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

 Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Εξοπλισμός Παιδικής Χαράς και υπαίθρια όργανα γυμναστικής απο την Stillum. Η Stillum είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων απο ανοξείδωτο αποκλειστικά χάλυβα INOX κατηγορίας V2A σε συνδιασμό με ελαστικά στοιχεία απο EPDM και πολυτελή ξυλεία. Όλα τα προϊόντα είναι ρομποτικής κατασκευής με ιδιαίτερο τρόπο εγκατάστασης χωρίς πάκτωση. Δημιουργεί πρωτότυπα και μοναδικής αισθητικής προϊόντα για πάρκα και εξωτερικούς χώρους. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, εξοπλισμοί παιδικής χαράς και όργανα γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Η σχεδιαστική της φιλοσοφία, θέτει νέα δεδομένα στην αγορά.

Εξοπλισμός παιδικής χαράς απο την BUGLO. Επιλέγοντας την BUGLO, αποκτάτε όχι μόνο ένα σύγχρονο προϊόν, αλλά και κατασκευασμένο στο υψηλότερο επίπεδο. Εγγυόμαστε επίσης δωρεάν ουσιαστική βοήθεια και τεχνική υποστήριξη από την αρχή της δημιουργίας της ιδέας και του σχεδιασμού της παιδικής χαράς, σε όλα τα στάδια υλοποίησης έως την έναρξη χρήσης και καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η παιδική ηλικία για κάθε άνθρωπο. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία BUGLO, η πρωταρχική λειτουργία της παιδικής χαράς είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να παίζουν με κίνηση και άσκηση η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή τους. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων BUGLO είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Παιδικές Χαρές από την Benito Ισπανίας. Η Benito είναι παγκόσμιος ηγέτης στον φωτισμό δρόμων, αστικό εξοπλισμό, εξοπλισμό παιδικής χαράς και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής. Με πωλήσεις σε πάνω από 50 χώρες, η εταιρεία διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό ως την κατασκευή, και διαθέτει πάνω από 6000 αντικείμενα στην γκάμα της. Μαζί με την πιστοποίηση της με ISO 9001:2015, όλα τα προϊόντα της είναι περαιτέρω πιστοποιημένα και εγκεκριμένα.