οργανα γυμναστικης εξωτερικων χωρων

Όργανα Γυμναστικής Εξωτερικών Χώρων από την 3Stars. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την προμήθεια, τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη οργάνων γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Η νέα τάση στον τρόπο ζωής των σύγχρονων ανθρώπων επιβάλει την καθημερινή άσκηση του. Στα πλαίσια μιας καλύτερης ζωής αλλά και ατομικής απόδοσης, ιδιωτικές εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες ακόμα και δημοτικοί φορείς, δημιουργούν υπαίθρια πάρκα με όργανα σωματικής διάπλασης, ανοικτά για ελεύθερη χρήση. Η 3Stars αντιπροσοπεύει στην Ελλάδα την Γερμανική Stilum και την Colmex Τσεχίας. Κατασκευαστές οργάνων γυμναστικής εξωτερικών από inox ατσάλι με απαράμιλη αντοχή στο χρόνο και προδιαγραφές που πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Επίσημη ιστοσελίδα

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Εξοπλισμός Παιδικής Χαράς και υπαίθρια όργανα γυμναστικής απο την Stillum. Η Stillum είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ελαστικής γρανούλας. Συνδυάζει την υψηλότερη ποιότητα ελαστικής γρανούλας με το ανοξείδωτο ατσάλι και την πολυτελή ξυλεία. Δημιουργεί πρωτότυπα και μοναδικής αισθητικής προϊόντα για πάρκα και εξωτερικούς χώρους. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, εξοπλισμοί παιδικής χαράς και όργανα γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Η σχεδιαστική της φιλοσοφία, θέτει νέα δεδομένα στην αγορά.

Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής της Colmex Τσεχίας. Η Colmex ιδρύθηκε το 2010 και ειδικεύεται στην παραγωγή οργάνων γυμναστικής εξωτερικών χώρων. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται με γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή ενάντια σε βανδαλισμούς και τη χρηστικότητα για όλες τις ηλικίες. Ο εξοπλισμός μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, από πάρκα και κέντρα αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι οποιονδήποτε δημόσιο χώρο. Η εταιρεία προωθεί ενεργά έναν υγιέστερο, σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της είναι όργανα εκγύμνασης και φυσιοθεραπείας και παράγονται σε πολλές παραλλαγές για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Αστικός Εξοπλισμός από την Benito Ισπανίας. Η Benito είναι παγκόσμιος ηγέτης στον φωτισμό δρόμων, αστικό εξοπλισμό, εξοπλισμό παιδικής χαράς και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής. Με πωλήσεις σε πάνω από 50 χώρες. Η εταιρεία διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό ως την κατασκευή και διαθέτει πάνω από 6000 αντικείμενα στην γκάμα της. Μαζί με την πιστοποίηση της με ISO 9001/2001, όλα τα προϊόντα της είναι περαιτέρω πιστοποιημένα και εγκεκριμένα.