Εξοπλισμος γηπεδων και αθληματων / ΚΕΡΚΙΔΕΣ

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

Επίσημη ιστοσελίδα

Κερκίδες Γηπέδων & Διαχωριστικά από την Σλοβένικη Elan. Η Elan είναι παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής αθλητικού εξοπλισμού. Από το 1945 πρωτοπορεί και προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού και παράγει εξοπλισμό αθλητικών εγκαταστάσεων. Από την τελευταία κατηγορία ξεχωρίζουν οι διαχωριστικές κουρτίνες γηπέδων χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την πιστοποιημένη ποιότητα τους κατά DIN 18032/4 και 7892, ISO 3824 και DIN 4102/B1. Αυτοί οι κανονισμοί πιστοποιούν κάθε τμήμα του προϊόντος, από τις αντιπυρικές ιδιότητες του υφάσματος μέχρι τους μηχανισμούς πέδης του συστήματος. Επίσης η Elan κατασκευάζει συστήματα κερκίδων για γήπεδα, στάδια και κινηματοθέατρα. Η γκάμα περιλαμβάνει, σταθερές, κινητές αλλά και αναδιπλούμενες κερκίδες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Η Patentverwag Italia, ιδρύθηκε το 1971 από τον αρχιτέκτονα Ettore Agosti και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της κατασκευάζοντας αυτοσβενόμενες καρέκλες VIP με επένδυση για θέατρα και κινηματογράφους. Η επιτυχία ήταν άμεση!

Ο σχεδιασμός, οι λεπτομέρειες και πάνω απ’ όλα οι αυτοσβενόμενες ιδιότητες των καρεκλών, οι οποίες εκείνη την εποχή κατασκευάζονταν από ξύλο, επέτρεψαν στην Patentverwag να γίνει βασικός παίκτης στην αγορά.

Με τις εκτεταμένες γνώσεις της στα υλικά, ιδίως στα πλαστικά, η Patentverwag εστίασε σχεδόν αμέσως το σχεδιασμό έργων και την εσωτερική παραγωγή της σε προτάσεις για τον αθλητικό τομέα. Καθίσματα για κερκίδες θεατών σε γήπεδα, κλειστά γήπεδα, μεγάλα γυμναστήρια και πισίνες, τα οποία στη συνέχεια ακολούθησαν τηλεσκοπικές κερκίδες με πλήρως μηχανοκίνητους μηχανισμούς εγκατάστασης.

Κερκίδες Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Ιταλικής Μario Orlando & Figli. Η εταιρεία Mario Orlando & Figli ιδρύθηκε το 1964 και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά σχεδιασμού, παραγωγής, πώλησης και ενοικίασης λυόμενων κερκίδων εξωτερικών χώρων. Διαθέτει επίσης εξεδρές εκδηλώσεων, πλατφόρες και σταντ εκθέσεων. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη μεταξύ άλλων με ISO 9000:2015, ISO 3834-3/2006 και EN 1090-1/2009. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ιταλία στο εργοστάσιο παραγωγής στην Κατάνια.