καλυψεισ αθλητικων χωρων / θολοι αερα

Η DBS engineering είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη στην κατασκευή θόλων αέρα και θόλων ξύλιμης δόμησης για κάλυψη αθλητικών χώρων. Η εταιρεία λειτουργεί με επιτυχία για περισσότερα από 10 χρόνια και έχει περισσότερους από 1.000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσει και ερευνά διαρκώς νέες ιδέες και αυτό είναι που τους καθιστά ενας απο τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους προμηθευτές αεροθαλάμων και ξύλινων κατασκευών στον κόσμο σήμερα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τα τελευταία χρόνια, οι θόλοι αέρος έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, ιδίως στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι θόλοι αέρα της DBS κατασκευάζονται σχολαστικά χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας, ενεργειακά αποδοτικά συστήματα μεμβρανών και είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζοντας οικονομικά αποδοτική λειτουργία και απλή συντήρηση των εγκαταστάσεων. Ειδικότερα, η πλειοψηφία των αεροθαλάμων διαχειρίζεται μέσω του ιδιαίτερα ευνοημένου συστήματος SmartDome.

Οι αεροθαλάμοι DBS αποτελούν μοναδικές, ειδικά σχεδιασμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για παγκόσμια χρήση, καλύπτοντας αποτελεσματικά πολλαπλά αθλητικά πεδία. Τα χρόνια αφοσιωμένης ανάπτυξης που επικεντρώνονται στη δομική ακεραιότητα και τις τεχνολογίες αεροθαλάμων έχουν προσδώσει στους αεροθαλάμους της DBS την ικανότητα να αντέχουν ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες παγκοσμίως, διατηρώντας παράλληλα το βέλτιστο λειτουργικό κόστος.