Εξοπλισμος γηπεδων και αθληματων / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΑΡΤΑΝ & Προδιαγραφων IAAF

Πλήρη γκάμα προϊόντων
Κατάλογος

Πλήρη γκάμα προϊόντων
Κατάλογος

Η εταιρεία 3stars είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρειών Sport System και Mondo. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν υψηλής ποιότητας δάπεδα στίβου ταρτάν τηρώντας όλες τις προδιαγραφές.

SPORTSYSTEM
H Ιταλική εταιρεία Sport System κατασκευάζει εξοπλισμό σταδίων & γηπέδων για όλα τα σπορ και αθλήματα. Ομαδικά και ατομικά. Σχεδιάζει, παράγει, εγκαθιστά και εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα αθλήματα. Γυμναστική, αθλητισμό, ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Ειδικεύεται στον εξοπλισμό καλαθοσφαίρισης. Η Sportsystem είναι συνεργάτης της «FIBA για τον εξοπλισμό και αθλητικά κέντρα». Επίσης είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001/2008 & TUV Italia. Πάντα σε συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN.

MONDO
Η Ιταλική εταιρεία Mondo αναπτύσσει, σχεδιάζει και παράγει αθλητικά δάπεδα και εξοπλισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επίσης κατασκευάζει εξοπλισμό στίβου, καθίσματα σταδίου και συνθετικούς χλοοτάπητες. Η Mondo είναι επίσημος προμηθευτής των τελευταίων 11 Ολυμπιακών αγώνων. Από το Μόντρεαλ του 1976, έως και το Ριο του 2016. Κάθε χρόνο, 150.000 αθλητές αγωνίζονται και προπονούνται σε προϊόντα της Mondo. Δεκάδες ρεκόρ κάθε χρόνο καταρρίπτονται με χρήση των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας.