αθλητικα δαπεδα / ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ INDOOR - OUTDOOR

Powerplay

Sportflex M

Η Mondo Sport & Flooring, το τμήμα αθλητικών δαπέδων και εξοπλισμού προσφέρει τις κατηγορίες Power Play και Sportflex M για ελαστικά δάπεδα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου με πιστοποιητικό απο την FIBA, IHF και ITF.

Η πυκνότητα και η ανθεκτικότητα του υλικού οφείλεται στη διαδικασία βουλκανισμού του καουτσούκ, η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία σκλήρυνσης που είναι χαρακτηριστική για άλλα συνθετικά υλικά.
Επομένως, η επιλογή του Powerplay™ συνεπάγεται την ύπαρξη μιας αθλητικής επιφάνειας που θα διατηρεί τα εμβιομηχανικά χαρακτηριστικά της για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Sportflex M είναι ένα βουλκανισμένο αθλητικό δάπεδο από καουτσούκ που είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αποτελείται από δύο διαφορετικά στρώματα που βουλκανίζονται μεταξύ τους προκειμένου να σχηματίσουν ένα ενιαίο προϊόν, με εμβιομηχανικά και φυσικά χαρακτηριστικά που παραμένουν σταθερά σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ελαστικά αθλητικά δάπεδα από την Γερμανική Kraiburg Relastec. H Kraiburg Relastc παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα από ανακυκλωμένο ελαστικό. Τα προϊόντα της είναι έτοιμα προς εγκατάσταση σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους. Καλύπτουν ανάγκες αθλητικών εγκαταστάσεων, παιδικών χαρών και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη για μόνωση κραδασμών, ακουστικής, χτυπημάτων. Τα αθλητικά ελαστικά δάπεδα της Kraiburg Relastec είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 50001. Έχει βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα των προϊόντων της και τις εταιρικές πρακτικές της. Επιδεικνύει εξαιρετικό περιβαλλοντολογικό προφίλ και είναι από τους μεγαλύτερους ανακυκλωτές ελαστικού παγκόσμια.