Ελαστικα δαπεδα ασφαλειας για παιδικες χαρες

Δάπεδα Ασφαλείας προδιαγραφών ΕΝ 1177. Τα δάπεδα αυτά είναι σε μορφή πλακιδίων, σε χυτή μορφή απευθείας στο ήδη υπάρχον πάτωμα. Επίσης διαθέτουμε δάπεδα ασφαλείας συνθετικού χλοοτάπητα με υπόβαση απο πλάκες πολυπροπυλαινείου της Αμερικανικής εταιρείας BROCK, για διαφορετικό ύψος πτώσης με πλήρωση άμμου. Οι εφαρμογές τους είναι απεριόριστες. Απαραίτητα σε παιδικές χαρές, χώρους σωματικής άθλησης, πάρκα, αστικό εξοπλισμό και αλλού. Τα δάπεδα μας προέρχονται από τις εταιρείες Technoa Ολλανδίας, Casei Eco Systems Ιταλίας, France Construction Γαλλίας, Granugreen Ουγγαρίας, Conradi + Kaiser Γερμανίας,   Melos Γερμανίας. Οι πολυουρεθάνες που χρησιμοποιούμε είναι του Γαλλικού οίκου STOCKMEIER.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Η Technoah BV προσφέρει μια σειρά από προϊόντα κορυφαίας ποιότητας δαπέδων ασφαλείας και συνθετικού χλοοτάπητα. Περιλαμβάνει σειρές όπως Brock Shockpad, Brock Fill και Technoah. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα, την καινοτομία και την απόδοσή τους. Η Technoah bv δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον και να μειώνει τις επιπτώσεις μας στον πλανήτη. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τη χρήση των φυσικών πόρων και να μειώσουμε τα απόβλητα μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών παραγωγής. Αναζητούμε επίσης ενεργά βιώσιμα υλικά και τεχνολογίες για να τα ενσωματώσουμε στα προϊόντα και τις δραστηριότητές μας. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να ανακυκλώνουμε και να διαθέτουμε σωστά κάθε απόβλητο που παράγεται από την επιχείρησή μας. Πιστεύουμε στην ανάληψη ευθύνης για τις πράξεις μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Ελαστικά Πλακάκια Δαπέδου Ασφαλείας της Ιταλικής Casei Eco System. Η Casei Eco System είναι μια δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία. Eξειδικεύεται στη χρήση ελαστικής γρανούλας από ανακυκλωμένα ελαστικά. Παράγει ελαστικά πλακίδια και χυτά δάπεδα. Η παραγωγική τους δυνατότητα περιλαμβάνει πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και ένα εργοστάσιο παραγωγής με μηδενική επίδραση στο περιβάλλον, η εταιρεία παράγει προϊόντα ανταγωνιστικά, ποιοτικά και πιστοποιημένα με EN 1177:2008, EN 1021 and EN 71. Ειδανικά για χρήση σε παιδικές χαρές και γυμναστήρια.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Ελαστικά Δάπεδα Ασφαλείας της Ουγγρικής Granugreen. Η Granugreen ιδρύθηκε το 1993 στη Βουδαπέστη και ειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών πλακιδίων και δαπέδων ασφαλείας. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και είναι από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου που πιστοποιήθηκε με ISO 9001 το 1994. Έκτοτε έχει πιστοποιηθεί με EN 1176, EN 71-8, 71.3. Η Granugreen προσφέρει τουλάχιστον 16 δάπεδα πιστοποιημένα με TUV και βρίσκεται ανάμεσα στους 6 μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Ελαστικά πλακίδια Ασφαλείας της Γερμανικής Conradi & Kaiser. Η Conradi & Kaiser είναι από τους πρώτους βιομηχανικής κλίμακας κατασκευαστές ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας. Από το 1987 η εταιρεία παράγει πρωτοποριακές λύσεις και πληθώρα σχεδίων. Χάρη στο μεγάλο εύρος εφαρμογών των προϊόντων ελαστικής γρανούλας, το σχεδιαστικό τμήμα της Conradi & Kaiser έχει δημιουργήσει πληθώρα σχεδίων. Προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Ελαστικά πλακίδια Ασφαλείας, Ηχομονωτικές Πλάκες, Πλάκες Επίστρωσης, Αθλητικά Δάπεδα και άλλα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Η Melos GmbH από το Melle κοντά στο Osnabrück της Κάτω Σαξονίας είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές δαπέδων ασφαλείας. Τα προϊόντα της Melos GmbH χρησιμοποιούνται ιδίως στην επεξεργασία για γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα, διαδρομές για τρέξιμο σε αθλητικά στάδια, πολυλειτουργικά δάπεδα και ως επιφάνειες προστασίας από πτώσεις σε παιδικές χαρές. Αναπτύσσουμε τεχνογνωσία στην τεχνολογία δαπέδων ασφαλείας για πάνω από 80 χρόνια. Η συνθετική προσαρμογή αυτού του πολύτιμου πόρου για βιομηχανική παραγωγή, με την άπειρη ποικιλία πιθανών εφαρμογών από την ανάμιξη με διάφορα πρόσθετα.