Ελαστικα δαπεδα ασφαλειας για παιδικες χαρες, γυμναστήρια, αθλητικες και επαγγελματικες εγκαταστασεις

Δάπεδα Ασφαλείας προδιαγραφών ΕΝ 1177. Τα δάπεδα αυτά είναι σε μορφή πλακιδίων, ρολό ή σε χυτή μορφή απευθείας στο ήδη υπάρχον πάτωμα. Επίσης διαθέτουμε δάπεδα ασφαλείας συνθετικού χλοοτάπητα. Οι εφαρμογές τους είναι απεριόριστες. Απαραίτητα σε παιδικές χαρές, χώρους σωματικής άθλησης, πάρκα, αστικό εξοπλισμό και αλλού. Τα δάπεδα μας προέρχονται από τις εταιρείες Casei Eco Systems Ιταλίας. Conradi + Kaiser Γερμανίας, Granugreen Ουγγαρίας και France Construction Γαλλίας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Ελαστικά Πλακάκια Δαπέδου Ασφαλείας της Ιταλικής Casei Eco System. Η Casei Eco System είναι μια δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία. Eξειδικεύεται στη χρήση ελαστικής γρανούλας από ανακυκλωμένα ελαστικά. Παράγει ελαστικά πλακίδια και χυτά δάπεδα. Η παραγωγική τους δυνατότητα περιλαμβάνει πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και ένα εργοστάσιο παραγωγής με μηδενική επίδραση στο περιβάλλον, η εταιρεία παράγει προϊόντα ανταγωνιστικά, ποιοτικά και πιστοποιημένα με EN 1177:2008, EN 1021 and EN 71. Ειδανικά για χρήση σε παιδικές χαρές και γυμναστήρια.

Πλακίδια Ασφαλείας της Γαλλικής France Construction. Η France Construction εξειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας. Χάρη στο χημικό τμήμα της εταιρείας, μπορεί και εξασφαλίζει ποιότητα και εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Τα προϊόντα της συνοδεύονται από λεπτομερή έγγραφα και πιστοποιητικά που διασφαλίζουν την ποιότητα και τα κριτήρια ασφαλείας που πρέπει να πληρούν. Ειδανικά για χρήση σε παιδικές χαρές , χώρους άθλησης και όπου αλλού χρειάζεται ένα ελαστικό πάτωμα ασφαλείας.

Ελαστικά Δάπεδα Ασφαλείας της Ουγγρικής Granugreen. Η Granugreen ιδρύθηκε το 1993 στη Βουδαπέστη και ειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών πλακιδίων και δαπέδων ασφαλείας. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και είναι από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου που πιστοποιήθηκε με ISO 9001 το 1994. Έκτοτε έχει πιστοποιηθεί με EN 1176, EN 71-8, 71.3. Η Granugreen προσφέρει τουλάχιστον 16 δάπεδα πιστοποιημένα με TUV και βρίσκεται ανάμεσα στους 6 μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης.

Ελαστικά πλακίδια Ασφαλείας της Γερμανικής Conradi & Kaiser. Η Conradi & Kaiser είναι από τους πρώτους βιομηχανικής κλίμακας κατασκευαστές ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας. Από το 1987 η εταιρεία παράγει πρωτοποριακές λύσεις και πληθώρα σχεδίων. Χάρη στο μεγάλο εύρος εφαρμογών των προϊόντων ελαστικής γρανούλας, το σχεδιαστικό τμήμα της Conradi & Kaiser έχει δημιουργήσει πληθώρα σχεδίων. Προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Ελαστικά πλακίδια Ασφαλείας, Ηχομονωτικές Πλάκες, Πλάκες Επίστρωσης, Αθλητικά Δάπεδα και άλλα.