ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αστικός Εξοπλισμός από την 3STARS. Έχουμε μια τεράστια ποικιλία εξοπλισμού πόλης φτιαγμένο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Θα βρείτε παγκάκια κοινόχρηστων χώρων, καλάθια απορριμάτων, ζαρντινιέρες, φράκτες, κολωνάκια, ποδηλατοστάτες, κρήνες και αστικό φωτισμό.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Αστικός Εξοπλισμός από την Benito Ισπανίας. Η Benito είναι παγκόσμιος ηγέτης στον φωτισμό δρόμων, αστικό εξοπλισμό, εξοπλισμό παιδικής χαράς και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής. Με πωλήσεις σε πάνω από 50 χώρες. Η εταιρεία διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό ως την κατασκευή και διαθέτει πάνω από 6000 αντικείμενα στην γκάμα της. Μαζί με την πιστοποίηση της με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, όλα τα προϊόντα της είναι περαιτέρω πιστοποιημένα και εγκεκριμένα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η Stillum είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ελαστικής γρανούλας. Συνδυάζει την υψηλότερη ποιότητα ελαστικής γρανούλας με το ανοξείδωτο ατσάλι και την πολυτελή ξυλεία. Δημιουργεί πρωτότυπα και μοναδικής αισθητικής προϊόντα αστικού εξοπλισμού, πάρκα και εξωτερικούς χώρους. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται παγκάκια κοινόχρηστων χώρων, καλάθια απορριμάτων, ποδηλατοστάτες κ.α.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλογος προϊόντων

Εξοπλισμός Πόλης από την Hahn Kunststoffe Γερμανίας. Ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στον τομέα του αστικού εξοπλισμού. Χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της ανακυκλωμένα πλαστικά. Η εταιρεία ελέγχει όλο το φάσμα της παραγωγής, από την επεξεργασία του ανακυκλωμένου πλαστικού έως το τελικό προϊόν. Με τον τρόπο αυτό έχει τη δυνατότητα να παρέχει μοναδικές λύσεις για όλες τις ανάγκες. Η Hahn παράγει μεγάλη γκάμα αστικού εξοπλισμού, από σχάρες, τραπέζια και πάγκους, μέχρι κάδους απορριμμάτων και φράκτες. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με πέντε πιστοποιητικά Blue Angel για την εξαιρετική διαχείριση φυσικών πόρων και προσφέρει 30 χρόνια εγγύηση για τα προϊόντα της.